Altid 6 ting i hver Vovsebox
Altid 6 ting i Vovseboxen

Vi udvælger hver måned nye, sjove og helt uimodståelige overraskelser tilpasset til din hunds størrelse. Din hund får indhold fra anerkendte kvalitetsmærker som KONG, Buster, Vitakraft, PetSafe og Trixie. 

Altid gratis leveret
Altid gratis leveret

Din hunds Vovsebox leveres selvfølgelig helt gratis - enten hjem til dig selv eller til den nærmeste pakkeshop. Nemmere bliver det ikke. 

14 dages fuld returret
14 dages fuld returret

Du kan naturligvis fortryde dit køb, returnere Vovseboxen og få dine penge tilbage.

“Glad Vovse”-garanti
“Glad Vovse”-garanti

Ingen skuffede hundeøjne her! Er der noget i Vovseboxen, du ved ikke er et hit hos din hund, kan du tage produktet med ned i din nærmeste Petworld-butik, og få det byttet til en tilsvarende vare. Det kræver dog, at din hund ikke har taget legetøjet i brug eller har spist af godbidderne. 

Sådan bestiller du en vovsebox

Nu har du besluttet dig for at du vil have en Vovsebox og fået overtalt dit menneske til at købe dig en - men hvad gør I så? Det er ganske simpelt at bestille en Vovsebox.

Det eneste dit menneske skal gøre er:

  • Tryk på den knappen: “Start nu.”
  • Vælg den størrelse hund, Vovseboxen skal leveres til. Husk! Produkterne er målrettet hundens størrelse, så vurder ud fra hundens idealvægt.
  • Vælg længden på dit abonnement: 1 prøvepakke, 3 måneder, 6 måneder.
  • Indtast kundeoplysninger. Husk! Indtast oplysninger om din hund.
  • Vælg leveringsmetode.
  • Godkend handelsbetingelserne.
  • Tryk ”godkend og betal.” 

 

Nu skal du blot vente en kort periode mens vi klargør din vovsebox og får den sendt afsted mod dig. Hvis du har bestilt et abonnement, så kommer den næste Vovsebox automatisk omkring den 1. hverdag i måneden. 

Vuffeli’ vuf & god fornøjelse!