Altid 6 ting i hver Vovsebox
Altid 6 ting i Vovseboxen

Vi udvælger hver måned nye, sjove og helt uimodståelige overraskelser tilpasset til din hunds størrelse. Din hund får indhold fra anerkendte kvalitetsmærker som KONG, Buster, Vitakraft, PetSafe og Trixie. 

Altid gratis leveret
Altid gratis leveret

Din hunds Vovsebox leveres selvfølgelig helt gratis - enten hjem til dig selv eller til den nærmeste pakkeshop. Nemmere bliver det ikke. 

14 dages fuld returret
14 dages fuld returret

Du kan naturligvis fortryde dit køb, returnere Vovseboxen og få dine penge tilbage.

“Glad Vovse”-garanti
“Glad Vovse”-garanti

Ingen skuffede hundeøjne her! Er der noget i Vovseboxen, du ved ikke er et hit hos din hund, kan du tage produktet med ned i din nærmeste Petworld-butik inden for 14 dage, og få det byttet til en tilsvarende vare. Det kræver dog, at din hund ikke har taget legetøjet i brug eller har spist af godbidderne. 

Kundeservice

Kontakt kundeservice
Telefon: 72 73 12 20
Email: kundeservice@vovseboxen.dk

Træffetider for opkald er kl. 10:00 - 14:00 mandag til fredag. Helligdage undtaget.

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. Vovseboxen er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker, har du altid adgang til e-mærkets forbrugerhotline.

Vi sender en e-mail, hvis du fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind grundet fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I e-mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.