Altid 6 ting i hver Vovsebox
Altid 6 ting i Vovseboxen

Vi udvælger hver måned nye, sjove og helt uimodståelige overraskelser tilpasset til din hunds størrelse. Din hund får indhold fra anerkendte kvalitetsmærker som KONG, Buster, Vitakraft, PetSafe og Trixie. 

Altid gratis leveret
Altid gratis leveret

Din hunds Vovsebox leveres selvfølgelig helt gratis - enten hjem til dig selv eller til den nærmeste pakkeshop. Nemmere bliver det ikke. 

14 dages fuld returret
14 dages fuld returret

Du kan naturligvis fortryde dit køb, returnere Vovseboxen og få dine penge tilbage.

“Glad Vovse”-garanti
“Glad Vovse”-garanti

Ingen skuffede hundeøjne her! Er der noget i Vovseboxen, du ved ikke er et hit hos din hund, kan du tage produktet med ned i din nærmeste Petworld-butik inden for 14 dage, og få det byttet til en tilsvarende vare. Det kræver dog, at din hund ikke har taget legetøjet i brug eller har spist af godbidderne. 

Hvad er der i?

Vovseboxen er en del af Petworld-kæden, hvor vi gennem årene har tilegnet os stor viden om, hvad hunde synes er helt fantastisk at lege med og hvad, der får mundvandet til at løbe. Disse erfaringer har vi samlet i en forkælelseskasse for at sprede glæde til hunde - hver eneste måned.

 

Altid seks forskellige produkter

I Vovseboxen får du sjovt legetøj og lækre godbidder, der er nøje udvalgt til at stimulere din hunds legelyst og smagsløg. Indholdet i Vovseboxen vil altid komme fra anerkende kvalitetsmærker som KONG, Vitakraft, Buster, Trixie m.m.

Altid varieret indhold

En Vovsebox er en overraskelse, og din hund vil derfor opleve nyt og spændende indhold hver måned. Indholdet i Vovseboxen vil altid have en værdi på mindst 300 kroner.

For hunde i alle størrelser

Vovseboxen er for alle hunde - store som små. Vovseboxen fås i tre forskellige størrelser, og skulle indholdet ikke passe, kan du altid ændre størrelsen på dit abonnement.

Vi elsker glade hunde

Hvis du åbner din Vovsebox og finder noget, der ikke er et hit, kan du altid tage det (ubrugte) produkt med ned i din lokale Petworld-butik og få det byttet til en tilsvarende vare.
Hvad var der i sidste måneds Vovsebox?
Vælg størrelse
Lille 0-10 kg
Lille
Mellem 11-25 kg
Mellem
Stor 26+ kg
Stor