FAQ

Vovseboxen er en abonnementsservice. Hver måned sender vi en Vovsebox fyld med godbidder og legetøj til din hund. Vovseboxen indeholder altid 6 varierede og spændende ting, som er nøje udvalgt. Vovseboxen er den nemmeste måde at overraske og forkæle din hund på.

Hver måneds Vovsebox har forskelligt indhold, men der vil altid være aktivitetsfremmende kvalitetslegetøj og lækre godbidder fra anerkendte mærker. Nogle gange vil du også finde sæsonbestemt hundetilbehør, der er godt at have som hundeejer. Vovseboxens indhold vil altid have en værdi på mindst 300 kroner pr. boks. 

Vores erfaring er, at to hunde sagtens kan deles om en Vovsebox. Hvis hundene har forskellige størrelser anbefaler vi dog, at du vælger at købe Vovseboxen efter den hund, som leger mest med legetøjet. Du kan naturligvis også bestille en Vovsebox til hver hund. Det er dobbelt op på forkælelse.

Nej, det har vi desværre ikke. Vi bestræber os dog på altid at have minimum et glutenfrit eller kornfrit produkt i Vovseboxen. Du kan altid skrive til kundeservice@vovseboxen.dk, hvis du har spørgsmål til godbidderne.

Vi kan godt forstå, at du gerne vil forkæle din hvalp, men som udgangspunkt er Vovseboxen målrettet voksne hunde. Indholdet i den lille Vovsebox kan i nogle tilfælde passe til hvalpe af stor eller mellemstor race. Du kan altid skrive til kundeservice@vovseboxen.dk, hvis du er i tvivl, om Vovseboxen passer til din hvalp.

Vi tilbyder ikke en Vovsebox, der tager højde for individuelle ønsker. Du er dog altid velkommen til at gøre brug af vores ”Glad Vovse”-garanti, hvis du finder et produkt, din hund i forvejen ikke synes, er et hit.

“Glad vovse”-garanti er vores tilfredshedsgaranti. Hvis du åbner din Vovsebox og finder noget, du ved din hund ikke synes om, kan du tage det ubrugte produkt med ned i din lokale Petworld-butik inden for 14 dage, og få det byttet til en tilsvarende vare. Husk at medbring din faktura. 

De fleste af vores produkter kan findes på www.petworld.dk. Ellers kan du sende os en e-mail på kundeservice@vovseboxen.dk, så kan vi hjælpe dig med at finde produktet.

Hvis du fortryder din bestilling, kan du op til 14 dage efter modtagelsen af din Vovsebox fortryde både dit køb og abonnement.

Vi kan sagtens ændre størrelsen på din Vovsebox. Send os en e-mail på kundeservice@vovseboxen.dk, så sørger vi for, at du får den rette størrelse Vovsebox tilsendt.

Ønsker du at opsige dit medlemskab hos Vovseboxen skal du bare sende os en e-mail på kundeservice@vovseboxen.dk. Vær opmærksom på at du skal opsige senest den 15. i måneden for ikke at få næste måneds Vovsebox. 

Vi sender som udgangspunkt alle Vovseboxe ud omkring den 1. hverdag i måneden, og den er fremme i løbet af 1-4 hverdage. Bestiller du efter den 10. i måneden, leverer vi først Vovseboxen i den kommende måned. Ønsker du en Vovsebox med det samme, kan du sende en e-mail til kundeservice@vovseboxen.dk, så sørger vi for at sende én af sted hurtigst muligt. 

Du kan få leveret Vovseboxen direkte hjem til dig selv. Hvis du ikke er hjemme, kan du angive, hvor fragtmanden må stille din Vovsebox. Alternativt er det også muligt at få Vovseboxen leveret til den nærmeste pakkeshop eller pakkebutik. Vi leverer udelukkende Vovseboxen i Danmark.

Vi sender alle Vovseboxe fragtfrit.

Skulle det ske at du flytter, kan du ændre din adresse ved at logge ind på din Vovsebox-konto. Alternativt kan du sende os en e-mail på kundeservice@vovseboxen.dk, så kan vi rette det i vores system.

Vi har selvfølgelig 14-dages fuld returret. Fortryder du dit køb, skal du blot meddele os det på kundeservice@vovseboxen.dk senest 14 dage efter modtagelsen af din Vovsebox. Når du modtager en bekræftelse fra os, sender du den ubrugte Vovsebox tilbage til vores fysiske adresse. Når vi har modtaget Vovseboxen refunderer vi beløbet til dig. Du kan læse mere om returnering i vores handelsbetingelser.

Skriv til kundeservice@vovseboxen.dk med det samme, så vi kan undersøge, hvor din Vovsebox er endt henne.

Vi tager imod betalingskort som Dankort/VISA-Dankort, VISA Electron og Mastercard. Vi trækker først betalingen, når din Vovsebox bliver afsendt fra vores lager.

Det kommer an på, om du får Vovseboxen hver måned, hver 2. måned eller hver 3. måned. Du betaler kun for én måned ad gangen, og det aftalte beløb bliver automatisk trukket. 

Hvis du skifter betalingskort kan vi ikke længere trække betalingen for dit abonnement. Når du vil ændre dine kortoplysninger, skal du oprette et nyt abonnement med de nye kortoplysninger og kontakte os på kundeservice@vovseboxen.dk. Vi får herefter slettet dit gamle abonnement.

Hvis du har andre spørgsmål end dem du finder her i vores FAQ, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vovseboxen.dks kundeservice sidder klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål om vovseboxen. Du kontakter os blot på kundeservice@vovseboxen.dk, som vi bestræber os på at besvare inden for 24 timer. I weekenden kan du forvente svar mandagen efter. Du kan også ringe til os på 72 73 12 20 i hverdagene mellem 10.00 - 14.00